Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har börjat publicera gamla dikter här sedan jag blev stödmedlem och fick plats med att ha dom. skriven 2005.


Var det mitt fel?

Var det mitt fel att du föll
att du brast i tusen bitar
att du skärde dig så djupt
och täckte över det med nitar

Var det mitt fel att du grät
tills dina tårar tagit slut
att du försvann så långt in i ångesten
att du inte hittade någon väg ut

Var det mitt fel att du tystnade
att du började hata din egen röst
att du hatade det hjärta
som bankade så intensivt i ditt bröst

var det mitt fel att din livslust
tynade bort och sakta dog
att den där dagen i Maj,
var den sista gången du log?




Fri vers av Fenomena
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena