Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Stjärnorna omkring oss
är meningen med livet
de stakar ut vår färdväg
och det som blir skrivet

Vi följer stjärnors linjer
på vägar som vi går
vi brys oss om varandra
och dem som vi når

Saker som är viktigast
det kämpar vi för
sällan alla måsten
och sådant som vi bör

Vännerna omkring oss
är sådant som berör
det är god gemenskap
som själen vår förför

Kärlek ren och sann
ger mening till vår sång
det hjälper oss att följa
ljus i stjärnors gång

I tillvaron med vänner
mår hälsan allra bäst
när kärlek är besvarad
blir livet som en fest




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-14 09:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Vänner verkliga ärliga vänner
ska man värna och vara rädd
om
2010-10-14

    sajo
Vänner är verkligen viktiga och betyder så mycket för oss. Dom ska man vara rädd om.

Bra skrivet om vänner.
2010-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Viss är det så
när hjälp finns åt
båda håll, då spelar
vänskap sin bästa roll!
Väl beskrivet!
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO