Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLIPPA SKALL DU FÅ

Du skall slippa
det är svårt
skall vara hemma
mindre
kanske att jag
flyttar
gitarrplinket
skivspelandet
min uppsyn
katten
Bort det.
Slippa skall du
det bli svårt
hemma mindre
gitarren flyttar
skivplinkandet
dina ögon slipper
mitt anlete
och kattskrället.

Du skall slippa
det är svårt
skall vara hemma
mindre
kanske att jag
flyttar
gitarrplinket
skivspelandet
min uppsyn
katten
Bort det.

Slippa skall du
det bli svårt
hemma mindre
gitarren flyttar
skivplinkandet
dina ögon slipper
mitt anlete
och kattskrället.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 14:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vaya con Dios, compañero.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar