Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en idiot med pistol

 

jag skrev om våran historia
jag satte ord på allt vi tänkt
vi hade ingenting att förlora
ingen risk att någon blir kränkt

fanns det tid nere vid vattnet
där man dränker problem
mord kan ske utan brottet
så länge man kommer hem mjuk och len

jag tackade nej till förlängning
tackade ja till en pistol
det är en känslighet för förändring
en räddsla att bli kallad idiot

jag skrev om våran historia
jag satte ord på allt vi tänkt
vi hade allt att förlora
men jag vägrar att bli kränkt




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-14 22:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ändring till förändring..."en idiot med pistol"...gillar din belysning i ord av!!
2010-11-14

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker det är roligt att såväl läsa som skriva, berättande texter skrivna på vers, det är något betryggande över just det.
2010-11-06

  aol
verkligen djuplodande berörande poesi
2010-10-20

    ej medlem längre
Det här är så bra, Mike!
Både formen och innehållet
är kanon!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike