Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att få bli älskad

jag kastar sten i glashus
jag kastar praktiskt taget sten överallt

för att någon
någonsin ska kolla upp

se mig
för den jag är
och vilja ha mig

för den jag är

vilja se mig, röra mig, höra mig.

jag kastar sten i glashus
jag kastar praktiskt taget sten överallt

för att få bli älskad




Fri vers av ms Piggy
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2011-12-30

    oktobertankar
älskar dig
2011-01-08

  Aftonvännen
ropet på uppmärksamhet, felstegen, som är bättre än sten som aldrig tas, orden som aldrig sägs, och närheten som undanväjs
2011-01-06

  •AW•
du beskriver verkligen denna frustration på ett mycket träffande sätt..önskan att bli sedd och älskad var sig man är 18 eller 48 år...
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy