Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är knappt så att jag tror det är sant. Nyp mig, jag tror jag drömmer :)


Bra dag



Stora, stora glädje

du läker sår
bygger upp det raserade
stärker det redan starka
du lyser upp mitt hjärta
får mig att se så mycket längre
så mycket djupare

Själsro

som är bullrande tyst
längtande tillfreds och
alldeles, alldeles tillräcklig

Mitt liv är
Jag är
Gott så




Fri vers (Fri form) av Karl den store
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-15 09:32



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint, applåd
2010-10-19

  Robert Almgren VIP
Gillar särskilt "själsro som är bullrande tyst" vackert!
2010-10-19

  Lavinia Röd
Ja, här sprudlar glädjen så att den smittar av sig! Det tackar jag för. Nu går jag lyckligt och tar hand om tvättberget tack vare dig ;)
2010-10-15

  SeXara
Men så fint och upplyftande!
2010-10-15

  SeXara
Men så fint och upplyftande!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store