Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor och farmor...snart


liv

Det spirar ett liv
skapat av kärlek
och genom smärta
skall det uppleva ljuset

Födas till världen
av starka händer
det skall uppleva alltet
som upplyser oss

Det skall uppleva
värme och klokskap
kyla och dårskap
finns också med

Men mest skall
det älskas och
känna lyckan
att ha skapats till
livet. . .

Jag längtar ...




Fri vers av Lotta Eng
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 12:44



Bookmark and Share


    Blomsteräng
=) ja snart är du mormor och farmor, längtar tills du blir det =). Kram
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng