Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den blå skymmningen

I den blå skymmningen är jag ännu hoppfull
än är inte dagen slut

Sedan kommer mörkret och skuggorna
Jag känner ödslighetens kalla vind

och ensamhetens tomma ögon
stirrar på mig i mörkret

Jag vill fly skuggorna. min saknad
Jag vill se ljuset

Ligger vaken och väntar på gryningen
Först när Aurora visar sig

vågar jag sova...




Fri vers av Lotta Eng
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 01:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
trägen vinner...Bra alstrad tanke o känsla
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng