Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leda

Tråkighetens mörka skugga faller över mig
Ledighetens förbannelse ger mig ångest

Hur nyttig är jag i dag, vad bidrog jag med igår?
Sitter här i soffan vid datorn istället för att verka

Jag vill så mycket, frälsa världen som volontär
Gå en kvällskurs i spanska, lära mig spela gitarr

Måla färdigt min tavla, gå ut med kameran i skogen
Bygga upp min brädvägg i vardagsrummet

Jag har inte ens klippt klorna på katten
Det ska bli skönt att gå till jobbet.....




Fri vers av Lotta Eng
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-08 23:43



Bookmark and Share


    Blomsteräng
brädväggen är klar ;) Man får ta lite var dag. Varför inte frälsa världen idag? ;) Nu är våren här och nya krafter väntar!!
2011-03-04

  beli
Det här var bra ! Det gilla jag det var så sant så O))
2011-01-09

  beli
Det här var bra ! Det gilla jag det var så sant så O))
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng