Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå ögon

Dina blåa ögon,
minner mig om sommaren

Blåsippor i backen bakom torpet
En klarblå himmel en varm dag

Ett blått hav som omsluter mig
med värme och hoppfullhet...

Dina blåa ögon ger mig tröst.




Fri vers av Lotta Eng
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng