Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens varma andedräkt

Nu sveper våren sin varma andedräkt
på blånad is vid vägens kant

Det droppar stilla från ladans tak
och från vårt hus gör det likadant

Nu smälter snön över våran teg
och fåglarna har fått vårlig röst

och trots att vintern dröjer sig kvar
Kan våren anas....det ger mig tröst




Bunden vers (Rim) av Lotta Eng
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 14:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert om vår längtan till våren som fått sig ännu en törn men längtan finns kvar, mörkret börjar dra sig tillbaka och vi börjar ana ljuset. // AA
2011-02-12

    AA VIP
Fint skrivet. Något anas.....AA
2011-01-22

  mare VIP
Applåder !!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng