Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOS SUIRIS, Universums Spegelvända Dokusåpa (nu med 1 deltagare)

 

 

 

 

 

 




hej
jag är kamelen
i rymden
här
först är jag
uppenbarligen
ensam
innebär knappast vinnaren
inte ännu
för kom just
och vi kommer bli fler
på skeppet
har de berättat
på skärmen
så länge
loggar jag, kamelen
in och ut
ur oändligheterna
ända tills det ökenliknande fältet
med elen
bryts
mot annan planet
mjohoja
först som sagt
fastän tog med två pucklar
för omväxlingens skull
en kvinnlig
en manlig
skall bli intressant se
vem de andra är
när nu de
om de blir
inröstade
eller röstar in
varandra drar sig
fram
till samma banor
som timglaset
som spegelsanden
jag rinner så sant
igenom
ögat inuti







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP