Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bredvid varandra i samma skor



var det tänkt att mina fötter skulle trampa där
invid din sida, nära dig?

i samma andetag?

så nära

jag kunde höra dina hjärtslag

utan rätt, utan att egentligt finnas till
inte framme i ljuset, i det sanna

fanns jag aldrig där, (vi)?

vi var ämnade till varandra...

trodde vi

jag gick där med dig, bredvid dig
kände dina vener
ditt blodomlopp


du mitt, hela mig

du var mitt allt!


spelade våra känslor oss spratt?

nej vi älskade!...

jag gick där o du gick där
bredvid varandra i samma skor kändes det som

mina fötter vandrade hjärtans gärna med
men det blev skoskav

där fattade jag ett beslut att kliva ur

stiga i mina gamla invanda



de passar mig aldrig längre...


älskade du

livet det går vidare

o aldrig vi med det...





Fri vers av sunnanvind
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-16 23:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
skavsår går över och är inget livshotande tillstånd
däremot är hjärtats sår mer svårläkt och skaver i sin otakt hela tiden

sorgen känns och om, tänk om

har man varit rätt så vet man när man är fel
2010-10-18

  Rosen VIP
oj! en sån härlig beskrivning av tvåsamhet!
texten känns nära läsaren...
Gillas!!
2010-10-17

  issac.a.m
vackert o berörande..
2010-10-17

  Eaglemountains VIP
Skriver under på nedanstående kommentarer och gratulerar Dig till en välförjänt plats bland de fem uppmärksammade .....
2010-10-17

    Lindizz
berörande fina rader
2010-10-17

  Lena K Nilsson VIP
Vackra rader som berör...
2010-10-17

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
och berörande
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind