Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede

Jag vill slå på något så det förstörs
Jag vill skrika så inget annat hörs
Jag vill gråta till jag torkar ut
Jag vill att allting hemskt tar slut

Jag vill hata tills allt blivit grått
Jag vill plåga själen riktigt rått
Jag vill att någon ser mig
Jag vill att någon bryr sig

En sotsvart ilska finns här inne
Som inte någon verkar förstå
Den fördunklar tankar, ork och sinne
Men ingen lyssnar på mig ändå

Jag vill att någon ser mig
Jag vill att någon bryr sig




Fri vers av Vit Ros
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit Ros