Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med himlen som trädgård

Ett ord från dig
Och du är allt jag ser
Allt annat är borta
Och där står jag och ler

En blick från dig
Och jag får vingar av glas
Jag svävar upp mot skyn
När vi ser in i varandras ögon

En smekning på min hand
Och allting börjar snurra
Jag blir medvetslös för en stund
När din varma hand rör min

En liten stund med dig
Och jag är lyckligast på jorden
Det finns ingen annan plats
Där jag hellre vill vara

En livstid med dig
Är inte länge nog
Med dig kan jag vara
I evighet

Ett leende från dig
Och himlen blir min trädgård
Ett moln blir mitt hem
Vill du dela det med mig?




Fri vers av Vit Ros
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 19:42



Bookmark and Share


  Miss Mod
"Och himlen blir min trädgård" jättevackra ordval.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Vit Ros