Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en himmel utan stjärnor

Som en kaktus i en öken
Som en blomma utan sol
Som en duva på ett isflak
Som en krukväxt ifrån fjol

Som en droppe utav tankar
Som ett ljus av dystra ting
Som en ängel utan vingar
Som en krydda utan sting

Som en slunga utan stenar
Som en krokig, rosig spik
Som en himmel utan stjärnor
Som en teater utan publik

Det blir aldrig som man tänkt sig
Och inte bli problemen färre
Men se det från den ljusa sidan...
...det kunde varit värre!




Fri vers av Vit Ros
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 20:59



Bookmark and Share


    Alieu jallow
Fin text
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Vit Ros