Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utplåning


sände blickar
åt hungrigt ur en kärlekshand
for ur mig själv




Fri vers av Myself
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-11-27 21:27



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
så här blev den bra.
Detta som tyvärr händer...när man är alltför hungrigt eller har för höga förväntningar på att den andre ska mätta..
bra
2005-12-01

  sol
fruktansvärt vacker..men vill att "åt" ska ha egen rad att leva på...?
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself