Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps

Stjärnor ligger strödda
som damm över en marmorskiva
vintergatan glider fram
en väg av tjockt vitt puder

Gud drar i sig hela linan
och helvetet bryter lös

Det känns som om min glaciär krackelerar
exploderar, ejakulerar, går sönder
varje por brister
jag flyter ut ur sprickorna

Stoft och lava bränner min hud
jag måste verkligen ha dig




Fri vers av Annie_Dog
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 01:33



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Det kommer snart, planeten är dömd, mänskligheten blir bort glömd :D haha Jag tycker att du skrev en mycket intressant text :)
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog