Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biverkan






Jaja jag ska skaffa mig
en liten datahandske

så att jag inte
ömmar så förtvivlat

om pekfingertoppen
och där nere

i det bulliga området
strax intill

pulsådern
En tunn fin handske i

sämskinn
med ett litet spänne

vid leden
En handske med

halvöppna ytor
som du med din

akupunktur
som bara funkar

på de som tror
Hela du

är placebo
55% förhoppning

35% besvikelse
och 10 i minne




Fri vers av ulf olsson
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson