Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin Yang

Ljuset leker, på frostat fönster
vinden skapar ljuva mönster

Sinnet vilar i en rofylld dvala
avslappnad, låter hjärtat tala

Ur tiden en annan dimension
bortom egots tunga reflektion

Leker livet i solens varma sfär
dansande fötter på jorden bär

Nya tidens frekvens som stiger
med en leende måne som niger

Mot Venus kärleksfulla stjärna
och harmoniserar vår innersta kärna




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 10:48



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna gillar jag,

det finns mycket kopplingar till verkligheten och andra plan!

varma applåder!

bokmärker denna!
2010-11-21

  wildrose
Brukar inte gilla rim, men denna funkar.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian