Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerad första gången 2009-10- 19




löv! i repris

 

lapphunden lapar
regnvatten - slickar

sommarterassen


kastvinden vid sjön
ruskar lövguld från träden

hängpilen dock grön!


lövdrivor redan
över gräs och asfalt

bäddar för vintern

 

löv löv löv löv löv
löv löv löv löv löv löv löv

löv löv löv löv löv!




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP