Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktens natt




Insiktens natt
var natten jag föll

föll

föll


ned i avgrunden
med rädslans
fadda smak i min mun



då jag inte
kunde falla längre
låg jag still

blödande


badande i en blodpöl
förlamad, kände jag dock
för ett kort ögonblick
frihetens sötma
kyssa min själ




Fri vers av Nic
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-11-27 22:18



Bookmark and Share


  Jojo
Så vackert beskrivet!!! Just så är det när man inser livets elände - skrämmande men befriande.
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic