Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i mig

Någonstans långt inne i mig

Är du kvar

Fast du drog dig ur för längesedan




Fri vers av Line W
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppla...
Nu tror jag vi är inne på både det fysiska och det själsliga...
Men det är tvetydigt.
2010-10-16

  blaite
Så tungt
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W