Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade syster

Hand i hand har vi gått genom elden

Rygg mot rygg vågade vi sova om natten

Kind mot kind har vi fallit i gråt

Öga mot öga har vi ställt varandra mot väggen

Arm i arm har vi gått och sjungit samma sånger

Mun mot mun har vi blåst liv i varandra

Sida vid sida ska vi fortsätta livet

Och från mitt hjärta till ditt strålar sann och evig kärlek




Fri vers av Line W
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 19:40



Bookmark and Share


  AmandaSvalberg
Den bästa kärleken som finns är verkligen kärleken systrar emellan.
Du beskriver det fint och precis som det är.
2010-10-26

  Junitvillingen
Här finns en kärlek och syskonvänskap så stark, varm och äkta att mina ögon tåras. Vackert vännen!!
2010-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Syskonkärlek har jag aldrig upplevt, eftersom jag är enda barnet, men den måste vara stark.
2010-10-16

  walborg
Underbart sensuell text.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W