Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram Hålla

Blandar du färger
som jag blandar tårar
du som tog mina sista goda år

Tänk så jag väntade och lade mig an
laddad och gav mig fritt

Inte kom du
eller så lade du dig vinn
om någon annan

Mot din bild rörde jag mig sakta

Fäst vid dina ögons mörker
ditt hjärtas sugande ström
doftande din doft

Du vägrade oss

Jag sörjer och sträcker mej


2010-10-17


Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=w_-kqqLnMxM&feature=related




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-17 00:43



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Så bra skrivet om en grusad förhoppning......
2014-10-29

  stella
Smärtsamt om att bli förvägrad lyckan...
2010-10-17

    ej medlem längre
Skönskrivet om längtan, väntan och besvikelsen.
Mycket bra!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman