Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevet från vattenposten



lämna mig
som en urgröpt avocado


när allt är utbytt och
rent fint och klart

en katt
som smyger men sällan river till
en katt
jag har inga händer
jag har bara klor.


jag som smyger fram
de andra avslöjar sig
jag är alltid
den de missar.

mjau.


det är av å på
och hej och hå

de gula träden
de gula träden
de bruna träden


vi tvättar bort hösten
och gatan blir ren









Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-19 16:48



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
"jag har inga händer
jag har bara klor."

Som en slags saga, mystik, som alex var inne på.
2010-11-03

    Cronopio
Avocadon, katten, mjauet och träden. Var för sig så banala saker, men tillsammans ... eller ja. Du gör väl någon typ av mystisk magi här.
2010-10-19

  berxper
En mystisk dikt...som så ofta! Men det tycker jag om. Gillar dubbelbetydelsen:

"jag är alltid den de missar.

mjau."

Bravo Elin
2010-10-19

  blaite
Så jävla bra text. Clean liksom
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP