Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin och Yang

Jag andas
Mitt Liv
det kan gå hur tok-galet som helst
men det är Mitt

Det doftar gott
jag njuter
Verklighet

Det finns inget farväl
inget mer
det är redan gjort


kasta din betygsbok
för sol och måne möts
på halva vägen
utan konkurrens

Enighet finns
lika delar
i samklangens melodi

Yin och Yang




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-17 22:29



Bookmark and Share


  aol
sann vacker humöhöjande text
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen