Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En intressant sak med koranen


En intressant sak med koranens
Senaste tolkning
Är att istället för
”72 oskulder i paradiset”
För självmordsbombare med flera hoppas på
Så kommer man enligt en tolkning
Som man ser idag är att

”man ska få sitt av vindruvsklasar”
Intressant men en annan dimension
Speciellt för de som dör ”likt hjältar”
Redan innan kan de veta om de vill
Att oskulderna inte är kvinnor
Utan druvklasar som de ska få…
Efter sitt ”hjältedåd” med massdöd eller nåt
Så inte ens i koranen
Finns stöd för detta vansinne




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO