Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Hantverkargatan 6A


På Hantverkargatan 6A
Där bodde hon, där var det bra
Där skulle vi träffas en da

Men de sket sej då hon lekte med mej
Jag var inte den enda, som kallade henne sin tjej
Hon svek mej och att va trogen var inte hennes grej

En massa år senare så undrade jag lite stilla
Att träffas och ta en kaffe kanske inte vore så illa
Men


Hennes mamma sa
Att du får inte henne träffa alls
Hon numer en ring ha
Och underförstått, mannen tål inget
Och ingen vals

Hennes mamma sa inte
Att hennes man är svartsjuk och slår
Hon behövde inte det kändes uppenbart

Och hon är lycklig och gift
Så du får inte henne se
De var tråkigt de jag sa
Men du kan väl hälsa na
Att jag sökte henne ida

Nej de ska jag inte göra hon fortsatte
Och jag såg framför min inre syn
Och liksom förutsatte
Att det var en man från dyn
Vars en kunskap i matte
Var sex
Och hans kvinnosyn var att spräcka kex




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO