Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till mina nyförlovade underbara vänner :)


Den vackra kärleken

När ni svävar ovan jord
på vingar av kärlek
magi som dansar med förlovning
i den varma stigande luften
Frågan är som svaret
så vackert självklart
givet och underbart
Där ovan jord kan den sväva
och lyckan glittra över den
som i ett årtionde har blomstrat
bestrött genom livets dagar
den vackra kärleken
som finns i hjärtat
på Anna och Mattias




Fri vers av poetlinan
Läst 1284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-17 12:00



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan