Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boktips: Bibeln och arkeologerna, Hans Furuhagen, Natur & Kultur




många vilse med...


många vilse med spaden
och bibeln i händerna

utgrävningar i
Mellanöstern förändrar
Bibelns karta




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-18 14:27



Bookmark and Share


  Cadena
En tänkvärd text det här. Väcker många associationer även om man inte har läst boken.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP