Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är konstens styrka


är konstens styrka
att stärka och stegra
vår livskänsla

eller ren underhållning
som inte ändrar ett uns




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-18 14:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vettig fråga...egentligen
2010-10-21

  Daniel_78 VIP
vem vill ändra en uns?
underhållande! ;)
2010-10-20

  thyra
Det första menar jag nog. Fin tanke i tankaform!
2010-10-18

  Gunnel Eriksson VIP
Jag hoppas på det första.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP