Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100% onödig dikt om en vacker man jag inte känner


det finns en man I

det finns en man som är vacker
som jag inte känner
flyktigt har vi träffat via bekantas bekanta
hälsat en gång eller två
eller är det tre gånger, kanske

jag vet att jag inte är hans stil
och egentligen är han inte min stil heller
för mycket kultursnobb,
för mycket berlin,
för mycket rödvin och cigaretter

men han är vacker
med sin smala kropp
sina mjuka läppar
och sina svartbågade glasögon

egentligen är han inte ens originell
men det är något
med denne unge man
som trollbinder mig
ibland.




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 18:47



Bookmark and Share


  PPQ
underbar bland det bästa ag läst på länge
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam