Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återigen meningslösa rader om en man jag inte känner


det finns en man II

du vackra unga man
som jag inte känner
har du någonsin tänkt på mig?

efter allt drama
mellan gemensamma bekanta
tänker du någonsin på mig?

jag tänker på dig
ibland
mest för att du är så snygg
och för att du på något sätt
är mystisk

jag undrar vem du är
vad har han berättat för dig om mig?
har du någon aning
om vem jag är?

jag tror kanske att det är därför du stannat kvar
i mitt huvud
för att jag inte vet vem du är
men jag vill veta mer
och du är så jävla snygg




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam