Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skit är skit



När skit är skit
Dvs när man ger miljoner för konst
Som är falsk

Men frågan är vad är falskt
Man ser ju tavlan
Och de som utropar den på auktion
Ser tavlan
Men nån gör tavlan
Som sen både utroparen
Och inroparen, gör

Skillnaden är tavlan som tillverkas
Är en brottsling handling
Och att sälja den sen som äkta
Är en brottslig handling
Och att köpa den faktiskt är i ”god tro”
Men med den ”onda avsikten”
Att man ska lura på nån annan skiten senare
För mycket mer pengar

Och det säger kanske mer om hur mycket ”luft”
Och kanske lukt
Det är i konstvärlden
För ingen kunde bevisa att tavlorna var falska
Snarare tvärtom
Inte förrän man kunde avslöja pigment
Som inte fanns när de skulle ha målats
”forskning och framsteg” är roligt ibland






Men ingen, vare sej auktionsbyrå
Eller köpare och ägare
Ville ha ”sina” tavlor avslöjade som falska
”tänk så mycket tavlor man ramar in”
och så mycket luft…
och så många tavlor man gör
med eller utan pigment




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 02:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst att måla sina egna tavlor kanske, då vet man vem som gjort dem till 100%.. -dessutom blir det så mycket billigare....
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO