Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett ord

Du sade alltid att jag skrattade för högt

Och inte ett ord om alla tårar jag fällde




Fri vers av Line W
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-20 10:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känslokall kille.
2010-10-20

  Junitvillingen
Grymt talande text. Med så få ord lyckas du få till något stort - igen!! Beundrar dig, du är superb:-))
2010-10-20

  Lars E Jönsson
var får du allt ifrån, du säger så mycket på få rader
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W