Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet älskling
att det finns andra
som är villigare än mig

Jag vet att det finns de
som kastar sig i
dina armar när de är
öppna för att ta emot

Och jag vet älskling
att det är svårt att
greppa mig i natten
för det är då mina
tvivel är som störst

Det är då alla demoner
hänger i mina sinnen
Och får mig att tveka
så starkt på det här
som skulle kunna kallas

vi

Och jag vet så väl
att min tvekan får dig
att tvivla

men jag tvivlar redan
själv så bra för oss båda
för jag vill inte

att du ser på mig
som något jag
aldrig var




Fri vers av mariann
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-11-28 12:28



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
måste bara kommentera igen.
den här texten är så full av lidelse av känsla och det är så uppriktig och ärlig. det handlar om kärleken men där det gått lite snett där andetag missuppfattas och tårar fälls i smyg. jag älskar verkligen hur du skriver!
2006-02-21

  candela
*apploderar*

"för jag vill inte

att du ser på mig
som något jag
aldrig var"

oj, som ett lätt slag i magen
och en liten kollision
med det som verkligen
känns! Fanstastiskt skrivet,
väldigt träffande...
jag blir sorgsen, det är
något som ligger emellan,
en liten nyckel som passar i ett
lås man glömt var det sitter...
hopp och tvivel -hand
i hand...
mycket bra.
2005-12-22

  Tove Meyer VIP
måste bara säga det igen. så underbart stark denna text är.
2005-12-16

  Lola
Åh, vad bra!
Aååååh, vad bra!
Min ord sviker mig, jag vet inte hur jag ska beskriva vad jag känner när jag läser denna dikt... kan bara upprepa mig, åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhh vad BRA!

Slutet sen då:

"för jag vill inte

att du ser på mig
som något jag
aldrig var"

'SUCK'
åh - vad bra....
2005-12-01

    Porslinsdockan
Sparar denna som bokmärke eftersom jag känner igen mig.
2005-11-30

  Tove Meyer VIP
Är inne i en tuff period just nu och minsta sak rubbar mig. Likt denna dikt. Det är som du skurit ut en bit av mig. Så otroligt träffande.
2005-11-30

  Daniel_78 VIP
aj, du lyckas verkligen beröra mig i detta,
mycket som känns igen och du skriver det
så skörheten känns mot fingertopparna..
myckte bra
2005-11-30

  Smultris
Att bli sedd för den man är... att synas fast man står i mängden av andra trånande...

Tycker om dina ord.
2005-11-30

  Daniel Rosenholm
Tveksamhet kan smitta av sig... Fånga dagen!!

Smärtsamt fint...
2005-11-29

  Dilsewat
Tvivel, men med hopp! djupt om att låta sig få tid till att vara de man är, det finns där... men lite sovande! fin avslutning!
2005-11-29

  Propella
Fastnade för den här texten på momangen! Den är så skör, och så vacker.

Följande rader är fulländade:

"Och jag vet älskling
att det är svårt att
greppa mig i natten
för det är då mina
tvivel är som störst"
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann