Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLASKA


Glas eller lera
kan du vara gjord
utav
och fyllas med nästan
vad som helst.
Bara det flyter
blir mången glad.
Men dock ej av flaskan,
av den i sig.
Glas eller lera
kan du vara gjord
utav
och fyllas med nästan
vad som helst.

Bara det flyter
blir mången glad.

Men dock ej av flaskan,
av den i sig.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-20 13:55



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Man kan fylla den med en cool dikt också. Snyggt.
2010-10-22

  Suzy med punkterna
Härligt skrivet
2010-10-22

  Jaseph
Gott att skriva till flaskan.
att ge ord för detta
nyttiga ting!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar