Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Influensa


Spottar och fräser




Full uti fasen,
jag skriver det här.
Spottar och fräser,
snörvlar och svär.

Skallebank, kindben,
kroppvärkarsjuka.
Örsprång och hjärtsnörp,
hur ska det sluta.

Ryggont och leder
frossa på toppen.
Yrseln den snurrar
i självaste knoppen.

Ögonen korsars,
matthet av stunder.
Tror minsann slafen min
bjuder på blunder.

Därför så gör jag
ett lappkast såklart.
Hoppas på bättring
i rasande fart.





ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori