Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig varit där, men detta arma land har ju haft strålkastarljuset på sig i över 30 år nu, otaliga är de krigsinslag vi sett från detta land i kaos....


Afganistan !

Afganistan
När ska landet
bli fri från "Fan" ?

Afganistan
Opiumsmugglare
och banditer
fattigfolket är
de som lider
FN har blivit ISAK
Av biståndens
verkan
vi ej kunnat
märka´t
danskarna förlorat 40
vi förlorat fem
jänkarna mångdubbelt
fler
och det blir ju bara
mer

Afganistan
talibanernas hemliga
nästen
svårintagliga
fästen
ISAK - fordon
exploderar !
En mina !
Lemlästade kroppar
nå´n grina´!
Kaos och panik (!)
Ännu flera lik
Ett ändlöst krig
En evig intrig
som aldrig tycks
sluta
här hjälper ingen
muta

Afganistan
lika bra att åka
hem
räcker med de tragiska
fem !

-------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-10-20 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Afghanistankommittén har rätt.

Läs även detta:

http://www.proletaren.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2586&Itemid=1

2010-10-21

    tramp
Väl ordat. Detta krig går inte att vinna .
"vi" har ju hållt på nu i 10 år snart och Ryssen började sitt försök juldagen 1979
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska