Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Byggkoje snack


En av grabbarna hade fått en lådbil



En av grabbarna hade fått en lådbil
Gjord av sin farsa
Och de andra vart avundsjuka
Så de gjorde en de med
Sigge och hans vänner skaffade grova plank
Man sågade och spikade
En bil som var som en stridsvagn

Sen så tävlade de nerför backen
Och krockade helt enkelt bort den andra
Den blev bara trasor
Och killen blödde ur flera sår
Han grinade
Det var liksom avsikten
Barn kan va grymma

Undrar varför
Så var det när Sigge var ung
På 30 talet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "Barn kan va grymma"

Applåd!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO