Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvällspåhitt


fingertoppar

Mina fingertoppar kliar efter äventyr
precis som frostiga höstlöv kliar efter
att få känna det sista gräset
innan snön vinner

mina fingertoppar kliar efter äventyr
som ger mer guld i mun
än vad morgonstund
alltid gjort

mina fingertoppar kliar efter
att få veta vem jag
egentligen är.
Jag hittade mig själv en gång

men det var det hemskaste
jag någonsin
sett
så jag gick därifrån
och lämnade alla spår
bakom mig.

Det kliar i mina fingertoppar




Fri vers av Mizza
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-10-20 22:58



Bookmark and Share


    Sara L.
Åh, vad jag tycker om dina texter.
Allt som en dagbok.
Allt jag vill läsa.
2011-03-29

  blaite
Läskigt att hitta sig själv liksom
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza