Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortåt

Det där leendet man så lätt får
när man lyssnar på låtar som får en att längta bort.
Sådana där texter man vill fly till,
sitta i en bil med sina vänner och skrika av lycka
när motorvägen blåser förbi i ett suddigt töcken.
När vinden blåser sönder våra frisyrer och ögonen tåras av lycka.

När sommaren är som varmast och natten är sval
När man är på väg någonstans, bortåt

Det leendet.




Fri vers av Mizza
Läst 431 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-30 12:12



Bookmark and Share


    ryttarinnan
leendet är en viktig ansiktsuttryck för att sprida kärlek på omgivningen..fin text
2014-08-17

    ADI Nehlin
så vackert
2014-02-06

  menspoeten
Grymt snygg text!:)
2013-12-04

  Linda CH VIP
Snyggt fångat!
2013-11-23

  aol
härligt man känner igen,
2013-10-30

  Anya VIP
Härlig ungdomlig fräschör. din text griper tag och ger mig ett lyckorus. Känner igen känslan. Bra fångat.
2013-10-30

  Tess74
mmmm i know that smile!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza