Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hata eller inte hata

Hatar ni någon?
Jag menar verkligen HATAR.
H A T A R!
Det är ett oerhört starkt ord, tycker ni inte?
Ungefär som kärlek.
Det är en makt som egentligen inte är särskilt olik den andre
Det ligger en tunn skiva bara
där emellan.
Jag trodde att jag kunde hata
Jag trodde att jag redan gjorde det..
Jag trodde att jag hatade människor
som gjort mig illa i mitt liv
Men när jag verkligen tänker efter
Så är kärleken i mig större
Jag förlåter nog alla ändå
i slutändan.
Jag kan inte hata.
Visst är det väl tur.




Fri vers av Mizza
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-25 12:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Att tillåta sig känna alla känslor tror jag är mycket viktigt, annars kan man fallera totalt en dag.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza