Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Poeter.
Är ni också vilse bland allt ibland?

Stundtals skulle jag vilja sätta pipan
mot tinningarna på människor
och smälla av vad jag vill ha sagt.
Lösa skott av tomma ord som ingen egentligen läser.
En pistol laddat med sanningar
lögner
och konsekvenser.
Ibland vill jag se ordflödets hjärnsubstans rinna ur deras
annars så tomma öron
och sedan se hur de ler när allt går upp för dem.
men vad vet jag..
jag sitter ju bara vilse.
Ibland.




Fri vers av Mizza
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-28 12:43



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra flyt i texten.
2014-08-29

    ej medlem längre
härlig text
både allvar och humor som jag läste den
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza