Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort TACK till Dig Esmeralda!


Sov du lilla...

Sov du lilla ledamot än så är det möte
ja så sova riksdagsman
utan det blir böte
Än så är där varmt och gott
ändå talman klubban slått
Sov du ledamoten,
aldrig kommer boten!

Ingens öga ser på dig
skuggan väl dig vaggar
Snart blir klart för knappens tryck
andras händer flaggar
Men du vilar hand på bord
även då ditt eget ord
Sov du ledamoten
just då räknas kvoten...




















Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-21 07:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag känner mig glad att du fick lite inspiration till fortsatt text.
Bra och sant.
2010-10-29

  Eaglemountains VIP
Så otroligt bra i sanning formulerat!!!
2010-10-21

  ULJO
Många riksdagsledamöter gör nog så. Förbaskat bra skrivet min vän.
2010-10-21

  Michaela Dutius
Ett innerligt gott skratt!
och många eftertankar!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt