Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körkarlen




Jag förbereder mig
för livet

Skjuter mig framför kroppen
som min egen skottkärra

Fyllda med kött
är vi

Huvud axlar knä och tå
knä och tå




Fri vers av ulf olsson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson