Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika varianter


kramare

det finns
en massa olika kramare
som trädkramare
som tycker synd om träd

som torskkramare
som Isabella lövin
som tycker synd om torskar

eller kakelugnskramare
när det är kallt

men inte fan tycker jag
synd om kakelugnar




Fri vers av tom boreland
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-21 20:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Daniel_78 VIP
kram förresten
2010-10-25

  Daniel_78 VIP
du briljerar
2010-10-25

  Blåbäret
och så finns det kramare som kramas för att de tycker om det
2010-10-21

  lisa"puzzle"svensson
ha ha :-) kul text, hälsar en kakelugnskramare
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland