Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slick



chokladbrända, sofistikerade
inte alls
okontrollerade

marsmellowblinda ögonsökare
försöker binda

men icke

kan, det rinner utmed kinderna
bananaspliten

inte, det river i magsåren hos de hålögda

likväl framstår förstumning, eftersom läpparna klibbar fast, där de går. med sökletare, kikare, kartläsare, gps

efter en sugande längtan
slick.








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-21 21:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
inget syfte. inte om analvibrator...men vem vet...;)
2010-10-24

  peter markurth
jag förstår ej syftet?handlar det om en analvibrator?
2010-10-24

  Anya VIP
Fantasifullt.....lite humor.
2010-10-22

  L Patrik W Johansson VIP
Som en blanding av sött och salt eller hur gick den där låten

egengjorda bananasplits till SVT 1 eller SVT2 som barn,
oj vilket urval...

och att slick står för brattyper numer tänkte jag på
de ytliga

är man inne i F1 cirkusen som fans
så står det även för de orangrandiga kurvskydden
eller däck med fäste

eller bara för den här texten
inte så bara

Be well,
LPWJ
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP