Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bröstet värker Rå ångest Är det slut nu? Hopplöst Ingen ork, ingen motivation Hjärtattack skriker kroppen HJÄRTATTACK Men slå till då, slå till FÖR FAN SLÅ TILL


UTBRÄND?

UTBRÄND?

Bröstet värker
Råångest
Är det slut nu?
Hopplöst
Ingen ork, ingen motivation
Hjärtattack skriker kroppen HJÄRTATTACK
Men slå till då, slå till FÖR FAN SLÅ TILL
Paniken far genom kroppen som en blixt med förödande kraft
Slut, tom, längtan, trygghet, värdefull, glädje, sorg allt på en gång kommer det
Upp, upp kravlar jag mig, på fötter igen ostadigt
Letar desperat efter inre harmoni, efter inre trygghet famlar jag
Tröttheten, ångesten tar överhand
Nere igen
Kroppen SKRIKER ut ALARM ALARM
Nu är din tid inne, NU
RÅÅNGEST, PANIK
Kommer upp igen, ostadigt står jag där
Det inre i totalt uppror
Tänker realistiskt se saker utifrån
Stanna, värdera, känna
Tårar rinner
KÄMPAR KÄMPAR KÄMPAR
PANIKEN KOMMER IGEN
En boj i livet som i alla väder står där med kramar, värme, trygghet och kärlek
En boj som vill ha kramar, värme, trygghet och kärlek och GE kramar, värme, trygghet och kärlek
SAKNAR OCH LÄNGTAR DEN BOJEN







Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 21:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
stark igenkännelse här
många har faktiskt varit där
2011-02-11

  Mangal VIP
Stark läsning. Längtan når igenom.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko